در گفت وگوی اختصاصی با نقل نیوز؛
رییس انجمن نیروگاه های خورشیدی ایران با اشاره به کسری روزانه ۱۲ هزار مگاواتی برق گفت: این در حالی است که با استفاده از انرژی های تجدید پذیر می توان نه تنها بخش زیادی از این کسری را جبران بلکه شاهد کاهش وابستگی به نیروگاه های فسیلی باشیم.
محمد حسین چهرازی در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی نقل نیوز افزود: روزانه در کشور حدود ۸۵ هزار مگاوات برق تولید می شود که از این تعداد حدود ۱۲ هزار مگاوات کسری برق داریم، این در حالی است که برای جبران این ناترازی به خصوص در فصل تابستان به دلیل بالا رفتن اوج مصرف برق مجبور می شویم که برق صنایع و واحدهای تولیدی را قطع کنیم.
وی اضافه کرد: در چنین شرایطی بهترین راه حل برای جبران کسری برق و کاهش استفاده از انرژی های تجدید ناپذیر، تولید برق تجدید پذیر در شهرک های صنعتی است چرا که این ظرفیت در شهرک ها وجود دارد که از ۲۰ تا ۱۰۰ کیلو وات نسبت به تولید برق با استفاده از ایجاد به عنوان مثال پنل های خورشیدی این برق مورد نیاز را تامین کنند.
چهرازی گفت: در واقع واحدهای تولیدی این امکان را دارند که زمین و یا سوله مازاد خود را برای راه اندازی این پنل ها تخصیص داه و برق را به وزارت نیرو بفروشند.
وی با بیان اینکه به همین منظور پیشنهاداتی نیز به وزارت نیرو داده شده که مورد موافقت قرار گرفته است، بیان داشت: بر اساس توافق نامه های صورت گرفته طی قرارداد ۲۰ ساله تولید کنندگان برق های تولیدی خود را از طریق انرژی های تجدید پذیر به وزارتخانه فروخته و از این طریق علاوه بر جبران کسری برق نسبت به تامین برق مورد نیاز کشور اقدام کنند.
چهرازی با اشاره به اینکه بخش صنعت پس از عقد قرارداد ۱۵ ماه فرصت برای ساخت نیروگاه های خورشیدی خود دارند، گفت: از سوی دیگر با تخصیص تسهیلات این امکان برای صنعتگران وجو دارد تا در مدت زمان کوتاهتری نسبت به تکمیل تجهیزات و ساخت نیروگاه های خود اقدام کنند.